Lina & Loraine

Klassieke muziek met een glimlach

Duo Lina & Loraine speelt een gevarieerd programma van composities uit de 18e – 21e eeuw van o.a. Dvorak, Fauré, Sibelius, Elgar en Paganini. Tijdens de concerten wordt de achtergrond van elk stuk kort toegelicht. Dat nodigt de luisteraar uit om mee te reizen in het verhaal van de compositie. Zo betreed je in je stoel een heel andere wereld, waarin de muziek tot je spreekt.

Wendy Lina studeerde in haar opleiding tot muziektherapeut klassiek piano bij Jan Broekhuijsen en daarna improvisatie bij Fried Manders. Als zangeres/slagwerker speelt zij jazz met The Moonlight Heroes en vanaf 2019 ook haar eigen muziekvoorstelling. Wendy is werkzaam als muziekdocent piano, gitaar en percussie, en begeleider van de koren Sweet Sixties en Canta Classica.

Heidi Loraine is afgestudeerd als onderwijskundige, pedagoog en is tegelijkertijd opgeleid tot violiste en viooldocente bij o.a. Jeroen de Groot en Julia Veerling. Als lid van Het Sweelinck, Het Orkest en het Amsterdams Barok Gezelschap heeft zij in alle grote zalen van Nederland concerten gegeven. In haar lespraktijk Heidi’s muziekschool in Heeze doceert zij viool, piano en blokfluit.

Voor informatie over concerten en privé-optredens van Lina & Loraine kunt U contact opnemen via onderstaande link

© 2023 Padoekmuziek - CONTACT: e-mail wendy