Stacks Image 245
Stel je voor: Je bent een mens in een wereld vol mogelijkheden, waar alles binnen handbereik ligt om een prachtig leven vorm te geven. Je kunt alles doen, leren en maken, al je dromen verwezenlijken.

Ik ben het gaan uitproberen. Ik had al zoveel boeken gelezen en films gekeken over mensen die hun hart gingen volgen. Het leek alsof ze er gelukkiger van werden. Ik vond het eerst spannend. Als mens in deze maatschappij had ik van jongs af aan geleerd om me aan te passen aan de wereld.

Ineens draait alles om. Ik ontdek van binnenuit wie ik ben en wat ik heb in te brengen in de wereld.
Ik ben Wendy Lina. Ik zing, maak muziek en schrijf over mijn zoektocht naar de kracht van creatie. Vanuit mijn kleine kring blaas ik mijn verhalen om me heen, ook naar jouw kleine kring.

We zijn mensen in een wereld vol mogelijkheden en kunnen een samenleving vormgeven die krioelt van kleine kringen die gevuld zijn met plezier, harmonie en creativiteit.
Stel je voor: Je bent een mens in een wereld vol mogelijkheden, waar alles binnen handbereik ligt om een prachtig leven vorm te geven. Je kunt alles doen, leren en maken, al je dromen verwezenlijken. In jouw kleine kring kun je de kracht van creatie benutten om een kunstwerk van je leven te maken. Als levenskunstenaar kun je de grootste voldoening vinden in de kleinste dingen. Je hoeft niet van de wijs te raken door de snelle technologische maatschappij die zich aan je opdringt. Want je bent een mens. Je bezit het vermogen om van binnenuit een leven te scheppen dat bij jou past, ongeacht wat de wereld om je heen doet. En als jij in jouw kleine kring leeft in harmonie en plezier, dan verspreid je positieve energie om je heen. Stel je voor!

Ik ben het gaan uitproberen. Ik had al zoveel boeken gelezen en films gekeken over mensen die hun hart gingen volgen. Het leek alsof ze er gelukkiger van werden. Ik vond het eerst spannend. Als mens in deze maatschappij had ik van jongs af aan geleerd om me aan te passen aan de wereld. Ineens draait alles om. Ik ontdek van binnenuit wie ik ben en wat ik heb in te brengen in de wereld. Ik ben Wendy Lina. Ik zing, maak muziek en schrijf over mijn zoektocht naar de kracht van creatie. Vanuit mijn kleine kring blaas ik mijn verhalen om me heen, ook naar jouw kleine kring. We zijn mensen in een wereld vol mogelijkheden en kunnen een samenleving vormgeven die krioelt van kleine kringen die gevuld zijn met plezier, harmonie en creativiteit.

Vanuit mijn bedrijf WENDY LINA MUZIEK verzorg ik muziekoptredens, muzieklessen en muziekworkshops. Samen met Fried Manders maak ik studioproducties in opdracht als PADOEK MUZIEK. Wij zetten ons graag in voor maatschappelijke projecten en klimaatadaptatie, met muzikale omlijsting bij een evenement, of een themalied.

Aanbod: - solo optredens (achtergrondmuziek piano of gitaar) vanaf €200.
- duo (Fried: accordeon/gitaar/piano, Wendy zang/percussie/marimba) vanaf €375
- optredens The Moonlight Heroes (eigen werk + jaren '30-'60) vanaf €650.
- muziekles bij leerling thuis in Helmond (ma) en Heeze-Sterksel (di/wo/vr).
- koorbegeleiding Sweet Sixties in Sterksel – Nederlandse liedjes uit de ‘60’s.


Ervaring / opleiding

Mijn HBO-opleiding Creatieve Therapie Muziek heb ik afgerond in 2007. Daarna heb ik enkele parttime banen gehad als muziektherapeut. Vanaf 2010 ben ik mij meer gaan richten op docent/workshopleider en muzikant. Ook volgde ik cursussen in Geweldloze Communicatie, Sivananda Yoga, Reichiaans Lichaamswerk en componeren.

In 2013 begon ik in het bedrijf van mijn partner Fried Manders als muzikant, workshopleider en muziekdocent. Met hem vorm ik nog steeds 'Padoek Muziek' en speel ik in The Moonlight Heroes. In 2016 begon ik mijn bedrijf Wendy Lina Muziek, toen mijn eigen lespraktijk verder uitbreidde. Vanaf 2016 volgde ik meerdere cursussen over creatief ondernemerschap. Vanuit een Kennisvoucher (Kunstloc) kreeg ik bij Maaike van Steenis een intensief coachingstraject om te professionaliseren als cultureel ondernemer (afgerond in 2019). De corona-tijd was een impuls om de thuisstudio uit te breiden met video en in 2022 een Yamaha-vleugel. Het bedrijf bloeit langzaam weer op met lessen, workshops, optredens en veel uren achter de witte vleugel als muzikale ontdekkingsreiziger.

© 2023 Padoekmuziek - CONTACT: e-mail wendy