pianoles

Ik geef les aan beginners en gevorderden, vooral (jong)volwassenen en enkele kinderen. In een kennismaking/ proefles onderzoek ik met de leerling of ik aansluit bij de leerwens, en of het klikt. Ik geef les aan huis op maandag (Helmond of Heeze), dinsdag (Leende/Sterksel) en woensdag (Sterksel/Heeze). Omdat ik fiets probeer ik de lessen zo te plannen dat een logische route ontstaat. Mijn uurtarief is €50 voor jeugd en €55 voor volwassenen, de meeste leerlingen hebben 30-45 minuten les en kopen een leskaart (10% korting per les).

videoles

Dit is een fantastisch medium om mijn pianolessen te verdiepen. Voor mezelf omdat ik hiermee leer wat ik nou eigenlijk aan anderen leer. Voor de leerlingen omdat ze op hun eigen moment lessen kunnen volgen. Tijdens de corona-lockdowns heb ik een heleboel video’s en ook een songwriting-cursus gemaakt.

pianoworkshop

Regelmatig plannen we in onze studio een workshop in het weekend. We hebben daar beschikking over de Allisson scheepspiano, de Rippen staande vleugel en de Yamaha vleugel. Met 4 tot 6 leerlingen bestuderen we een thema, spelen voor elkaar en samen.

Image
© 2023 Padoekmuziek - CONTACT: e-mail wendy